Most popular

Door mijn mail uit te zetten, kan ik me even wat beter concentreren op een andere taak en pas als ik die af heb, ga ik mijn mail..
Read more
Daar worden volgers niet alleen op de hoogte gehouden van nieuwe artikelen of merken die worden gentroduceerd bij de webwinkel, daarnaast zal je op deze manier ook geen..
Read more
Ook kan je gaan wandelen in het gebied rond het natuurpark Rhein-Westerwald De gezellige kamers zijn uitgerust met satelliet-tv, telefoon, radio en sommige met een balkon. Dat..
Read more

Meereiskorting op studenten ov


meereiskorting op studenten ov

anonieme of persoonlijke OV-chipkaart nodig met minimaal 10 euro saldo. Om gebruik te kunnen maken van samenreiskorting, moet u, zoals de naam al zegt, samen reizen. Heb je een vouwfiets? Ik heb mijn studenten OV te laat gekoppeld, dus ik moet deze week mijn reiskosten zelf betalen. Lees vooraf wel even op de website van de vervoerder na welke regels hiervoor zijn, want die verschillen per vervoerder: wel of geen kaartje, wel of niet in de spits. Je kunt met je studentenreisproduct niet terecht in: de buurtbussen zonder OV-chipkaartapparatuur; de taxi-services, evenementenvervoer, grensoverschrijdend vervoer en de Arriva/Qbuzz opstapper; het nachtnet van de bus; Thalys en Eurostar. Hoe kan ze toch die korting krijgen? Groetjes, Rosa icon, beste antwoord door Tochjo 31 met korting naar duinrell tikibad augustus 2014, 21:48, nee, dat mag niet.meereiskorting op studenten ov

Nu vraag ik me af of ik de 40 meereis korting via mijn broers studenten OV kan gebruiken! We moeten wel een andere route, vandaar mijn twijfel.

En je vrienden laat je toch zeker ook niet thuis! Hoe je dit precies regelt op de OV-chipkaart, kun je hier vinden. Vervangen, als je persoonlijke OV-chipkaart verlopen, verloren, gestolen of defect is, dan kun je deze vervangen. Goed om te weten, aan te vragen als je recht hebt op studiefinanciering en geen vergoeding OV-buitenland ontvangt. Intercity direct of, iCE, dan geldt een toeslag. Dat betekent dat je bijna alle vormen van OV kunt inzetten op je reis naar huis of naar je opleiding.

Meereiskorting op studenten ov
meereiskorting op studenten ov


Sitemap