Most popular

Ik had er zelf een topic over moeten starten Thnx! In het weekend van vrijdagavond.30 uur tot maandagochtend.30 uur de hele dag. . Klik op Alle tarieven om..
Read more
Bedankt voor de goede ontvangst en begeleiding.". Helemaal geweldig, onze kleinzoon wilde het wel proberen - Sky dive - zijn broertje vond het nog even te spannend. Het..
Read more
De Korting is alleen van toepassing tijdens Geen Boekingskosten Weekend van vrijdag 14 december 2018 vanaf 10:00 uur tot en met maandag 17 december 2018. Deelname aan..
Read more

Ov korting bus brabant


ov korting bus brabant

18 jaar ook 34 leeftijdskorting als zij reizen op saldo met een P-kaart. Als je daarnaast ook gebruik maakt van Arriva dan kun je bij aanschaf van het Regio Abonnement (bij RET of HTM) korting krijgen op het product Altijd Korting en zo met korting bij Arriva reizen. Je kunt het op verschillende manieren aanschaffen: Bestellen en betalen via de webwinkels van vervoerders en daarna ophalen bij én van de ophaalpunten én NS-automaten in het land. Waddeneilanden - Ameland, Terschelling Vlieland. Altijd Korting kan alleen op een persoonlijke OV-chipkaart worden geladen. De leeftijd op het moment van aankoop is bepalend. Kijk ook eens bij de abonnementen die gelden voor Gelderland, Overijssel Flevoland (excl NS en Valleilijn, Almere en Lelystad). Download het aanvraag- en machtigingsformulier (pdf). OV-chipkaartproducten, productgegevens, soort product: Kortingsproduct, soort OV-Chipkaart: Persoonlijk? Het abonnement is speciaal ontwikkeld voor reizigers die regelmatig reizen over langere afstanden met bus, tram of metro.

ov korting bus brabant

Ov korting bus brabant
ov korting bus brabant

Kopen bij verkoopautomaten in de vervoersgebieden van Connexxion, EBS, Qbuzz en RET. De weekenden en feestdagen de hele dag. Kopen bij het loket van je vervoerder. Bestellen bij Connexxion via (gebruikelijke belkosten). Je kunt het Netabonnement ook kopen met een geldigheid van 1 jaar. Extra voordeel met leeftijdskorting! Producten maand, jaar, arriva Altijd Vrij Fryslân Stad, Streek Qliner scholier 107.070, arriva Altijd Vrij Fryslân Stad, Streek Qliner volw. In de Arriva-bussen geldt de dalkorting op kortingscode ici paris xl 2019 het hele traject van Uden naar Nijmegen. De prijs van dit jaarabonnement is 25,- en met dit product krijg je in de daluren 40 korting op je saldoreis met alle bussen en treinen van Qbuzz en Arriva in Groningen, Drenthe en Friesland. In Brabant ontvangen jongeren van 12 t/m 18 jaar ook 34 leeftijdskorting als zij reizen met een persoonlijke OV-chipkaart.

Reist u van Uden naar Grave in een Breng bus, dan krijg je geen korting, ook niet voor het traject Uden Reek. Reis je weleens met de bus? En buiten de ochtendspits?

Pansite nederland kortingscode
Spaansejurk kortingscode


Sitemap