Most popular

We hebben het allemaal gezien tijdens het online winkelen met Wellindal. Betalingsmogelijkheden nij Nederlandse Spoorwegen Bij de online shop van de Nederlandse Spoorwegen betaal je met ideal. Zodra..
Read more
Full audience interests list, view what audience is interested. Book a free demo call with our experts. Native ad performance, view native ads analysis, check for fake followers..
Read more
Hoe werkt een Greetz kortingscode? Hieronder plaatsen wij altijd alle actuele kortingen en acties. Deze week: 25 korting op alle kaarten! Inplannen, een andere dag laten bezorgen en..
Read more

Ov korting bus brabant


ov korting bus brabant

18 jaar ook 34 leeftijdskorting als zij reizen op saldo met een P-kaart. Als je daarnaast ook gebruik maakt van Arriva dan kun je bij aanschaf van het Regio Abonnement (bij RET of HTM) korting krijgen op het product Altijd Korting en zo met korting bij Arriva reizen. Je kunt het op verschillende manieren aanschaffen: Bestellen en betalen via de webwinkels van vervoerders en daarna ophalen bij én van de ophaalpunten én NS-automaten in het land. Waddeneilanden - Ameland, Terschelling Vlieland. Altijd Korting kan alleen op een persoonlijke OV-chipkaart worden geladen. De leeftijd op het moment van aankoop is bepalend. Kijk ook eens bij de abonnementen die gelden voor Gelderland, Overijssel Flevoland (excl NS en Valleilijn, Almere en Lelystad). Download het aanvraag- en machtigingsformulier (pdf). OV-chipkaartproducten, productgegevens, soort product: Kortingsproduct, soort OV-Chipkaart: Persoonlijk? Het abonnement is speciaal ontwikkeld voor reizigers die regelmatig reizen over langere afstanden met bus, tram of metro.

ov korting bus brabant

Ov korting bus brabant
ov korting bus brabant

Kopen bij verkoopautomaten in de vervoersgebieden van Connexxion, EBS, Qbuzz en RET. De weekenden en feestdagen de hele dag. Kopen bij het loket van je vervoerder. Bestellen bij Connexxion via (gebruikelijke belkosten). Je kunt het Netabonnement ook kopen met een geldigheid van 1 jaar. Extra voordeel met leeftijdskorting! Producten maand, jaar, arriva Altijd Vrij Fryslân Stad, Streek Qliner scholier 107.070, arriva Altijd Vrij Fryslân Stad, Streek Qliner volw. In de Arriva-bussen geldt de dalkorting op kortingscode ici paris xl 2019 het hele traject van Uden naar Nijmegen. De prijs van dit jaarabonnement is 25,- en met dit product krijg je in de daluren 40 korting op je saldoreis met alle bussen en treinen van Qbuzz en Arriva in Groningen, Drenthe en Friesland. In Brabant ontvangen jongeren van 12 t/m 18 jaar ook 34 leeftijdskorting als zij reizen met een persoonlijke OV-chipkaart.

Reist u van Uden naar Grave in een Breng bus, dan krijg je geen korting, ook niet voor het traject Uden Reek. Reis je weleens met de bus? En buiten de ochtendspits?

Pansite nederland kortingscode
Spaansejurk kortingscode


Sitemap